mandag 11. mai 2015

Ut på nye eventyr!

Det tok ikke lang tid før vi skjønte at Norge på langs ikke var vår siste sykkeltur sammen - det har vært vår beste tur hittil. Vi ville ikke at sykkelturen skulle stoppe ved Lindesnes, og drømte om å fortsette med Color Line til Danmark og sykle videre. Nå skal vi endelig gjøre det!


Det er under fem uker til avreise, søndag 14. juni! Planen er å starte i Skagen, helt nord i Danmark og følge kysten av Europa sørover, denne gangen uten et spesielt målpunkt. Tiden vil vise hvor vi ender turen, men fire uker er satt av, og vi gleder oss til nye steder, sære folk, utfordringer, gode minner, herlig natur og alt som følger med en langtur på sykkel! En grov skisse av sykkelturen (med forrige tur):



Som noen kanskje legger merke til har bloggen fått en liten oppussing. Vi tenker å oppdatere den med historier og bilder som sist, men nå kan vi også følges på instagram, for små og store øyeblikk. "jenterpaalangs" heter vi der.

Vi vil at også denne turen skal være en lavbudsjettur, men en ferie som dette vil nødvendigvis føre med seg noen utgifter. For studenter som ofrer sommerjobben for sykkeltur kommer dermed bidrag som dette veldig godt med! Utrolig takknemlige!



Eksamensperioden blir brukt til å lade opp med mimring fra forrige tur, og vi er megagira! Snart er et nytt eventyr i gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar